Algemene voorwaarden

 

Deze website wordt gehost door ons, Horse Club VZW, een in België gevestigde organisatie.

Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elk gebruik dat u maakt van de betalingsdiensten voor tokens voor rijlessen die via de website worden aangeboden.

De beschikbare tokens kunnen ingezet worden voor het reserveren van rijlessen op de manèges van Horse Club vzw.

Deze algemene voorwaarden zijn afzonderlijk van toepassing op elke aankoop die u doet. Door op de website te bevestigen dat u een aankoop wilt doen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden voor die aankoop.

 

Tokens voor rijlessen

Alle betalingen via de website gebeuren per creditcard of Bancontact.

Zodra u ons via de website bevestigt dat u wilt doorgaan met uw aankoop, wordt uw transactie verwerkt via onze betalingsdienstaanbieder, Mollie. Door te bevestigen dat je wilt doorgaan met je aankoop, machtig je Mollie om geld op te vragen bij je creditcard-, debet- of kaartaanbieder.

 

Ongeoorloofd kaartgebruik

Als u op de hoogte bent van frauduleus gebruik van uw kaart, of als deze verloren of gestolen is, moet u uw kaartaanbieder hiervan op de hoogte stellen.

 

Informatie van jou

Voordat we een aankoop kunnen verwerken, moet u ons voorzien van (i) uw naam, adres en e-mailadres; en (ii) details van de creditcard of bankpas die u wilt gebruiken. We zullen deze informatie gebruiken om uw aankoop te verwerken. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u ons de juiste informatie heeft verstrekt.

Wanneer u uw betalingsgegevens opgeeft, worden deze gegevens overgedragen aan onze betalingsprovider, Mollie, en worden uw betalingsgegevens door hen verzameld en veilig verwerkt. U moet ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van de algemene voorwaarden van Mollie, die verschillen van de onze, om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hoe zij uw persoonlijke gegevens zullen verwerken voordat u een aankoop doet.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet delen met een andere derde partij anders dan is uiteengezet in ons privacybeleid. Ons privacybeleid maakt deel uit van deze algemene voorwaarden voor donatiebetalingen en door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden gaat u ook akkoord met de manier waarop we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen in overeenstemming met ons privacybeleid.


Teruggavebeleid

Als u een fout maakt bij uw aankoop, neem dan contact met ons op via e-mail op stef@horse-club.be.

Alle problemen met betreft een aankoop zullen binnen de 5 werkdagen worden opgevolgd. Een terugbetaling is enkel mogelijk indien er sprake is van een ongewilde aankoop of indien de tokens niet geleverd werden. In alle andere gevallen zullen de tokens bijgeschreven worden op uw account.

 

Algemeen

We behouden ons het recht voor om deze Betalingsvoorwaarden op elk moment te wijzigen.

Deze Betalingsvoorwaarden worden beheerst door Belgisch recht en zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbank van Brussel.